top of page

C40 & KULTURNAT I KØBENHAVN, 11. OKTOBER 2019

C40 var et klimatopmøde for ledende borgmestre, byer, virksomheder og borgere, som er aktivt involveret i klimadagsordnen. Her deltog mere end 90 ledende byer, og C40 var derfor et samlingspunkt for en klimaaktion i form af bæredygtige løsninger til de over 700 millioner borgere, som byerne til sammen repræsenterer.

 

I 2019 blev topmødet afholdt den 9. til 12. oktober i København og faldt således sammen med Københavns Kulturnat den 11. oktober. Det blev en helt unik mulighed for, at danske virksomheder og borgere kunne fremvise innovative forslag og løsninger til en mere bæredygtig og klimavenlig fremtid.

 

Danmark for Målene var selvfølgelig også repræsenteret på både C40 og Kulturnatten, og vi havde fået den fantastiske mulighed at stå i Rådhushaven ved Københavns Rådhus den 11. oktober. Her var vores fokus særligt på Verdensmål 11 Bæredygtige Byer og Lokalsamfund og Verdensmål 13 Klimaindsats i tråd med temaet for C40. Trods ustadigt vejr var mange borgere forbi til en snak om Verdensmålene og til diskussioner med førende danske virksomheder og organisationer om, hvordan erhvervslivet inkorporer Verdensmålene i deres arbejde. 

C40 Logo - Danmark for Målene - fra verdensmål til hverdagsmål
rådhushaven C40 og Kulturnat 2019 - Danmark for Målene - fra verdensmål til hverdagsmål
bottom of page