top of page

tirs. 22. jun.

|

Teams

Aktørmøde i Ishøj

I samarbejde med Danmark for Målene inviterer Ishøj Kommune til Aktørmøde, som fungerer som forberedelse og inspiration til afviklingen af Verdensmålsdagen onsdag 22. september 2021.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Aktørmøde i Ishøj
Aktørmøde i Ishøj

Tid og sted

22. jun. 2021, 10.00 – 11.30

Teams

Om eventet

I samarbejde med Danmark for Målene inviterer Ishøj Kommune til Aktørmøde, som fungerer som forberedelse og inspiration til afviklingen af Verdensmålsdagen onsdag den 4. september 2021.

Vær opmærksom på, at Aktørmødet afholdes virtuelt via Teams.

Program:

10.00 til 10.15: Rammerne bliver sat

Therese Blegvad fra Danmark for Målene

10.15-11.00: Hvert center præsenterer deres indhold til festivalen

Hvert center har udpeget en tovholder, og hvert center har mulighed for at præsentere de indsatser, der på deres område bidrager til at fremme Verdensmål i Ishøj Kommune. Da tiden er knap, er I som center selv ansvarlige for at tænke i, om jeres eksterne kolleger og samarbejdspartnere kunne have interessant indhold til festivalen.

11.00-11.30: Brainstorm på, hvilke eksterne aktører vi ønsker deltager ved festivalen

Therese Blegvad fra Danmark for Målene.

Efter Aktørmødet:

  • 14. juli: Indhold, der ønskes præsenteret på Verdensmålsdagen, skal i skitseform være afleveret til Laura Bøndergaard Andreasen senest mandag, således puslespillet kan lægges, og alle kan få tilbagemeldinger på, hvornår deres eventuelle bidrag kan få plads.
  • 17. august og 19. august: I får tilbagemelding på, hvor og hvornår det indmeldte indhold har fået plads på Verdensmålsdagen, og der holdes opsamlende møde for arrangører/tovholdere.
  • 20. september: Møde med tovholdere om praktikaliteter. Tovholderne er ansvarlig på selve Verdensmålsdagen for at bemande indhold/aktivitet og for at sørge for oprydning, når aktiviteten er slut eller arrangementet lukker ned.

Del denne begivenhed

bottom of page