top of page

ons. 08. sep.

|

Hos Solar A/S

Aktørmøde i Vejen

I samarbejde med Danmark for Målene inviterer Vejen Kommune til Aktørmøde, som fungerer som forberedelse og inspiration til afviklingen af Verdensmålsdagen 11. oktober 2021.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Aktørmøde i Vejen
Aktørmøde i Vejen

Tid og sted

08. sep. 2021, 14.00 – 17.00

Hos Solar A/S, Industrivej Vest 43, 6600 Vejen, Danmark

Om eventet

Som formøde og for at opnå en lokal forankring af Verdensmålsdagen og FN's 17 Verdensmål i Vejen Kommune, inviterer kommunen i samarbejde med Danmark for Målene til aktørmøde for alle i den private og offentlige sektor, der har interesse i og ønsker at bidrage til Vejen Kommunes Verdensmålsdag.

På aktørmødet vil en bred gruppe af aktører på tværs af undervisning, erhverv, civilsamfund og kommune diskutere, hvordan vi sammen sikrer, at Verdensmålsdagen i Vejen Kommune bliver en succes. Aktørmødet vil indeholde en kombination af oplæg og sessioner med henblik på at udtænke et program for Verdensmålsdagen. Målet er at gøre Verdensmål til Hverdagsmål – og du kan være med til at gøre en positiv forskel.

Tilmelding

Tilmeld dig allerede nu og senest 20. august 2021 via dette link. Tilmelding foregår efter først til mølle-princippet - der plads til 100 deltagere. Du er velkommen til at invitere andre interesserede med

Vi overholder de til den tid gældende COVID19-restriktioner.

Del denne begivenhed

bottom of page