top of page

lør. 04. sep.

|

Rosenholm Slot

Danmark for Målene på Fair Festival

Danmark for Målenes deltager på til Fair Festival på Rosenholm Slot. Du kan både høre Theresa Blegvads talk på scenen om FN's 17 Verdensmål og møde os i pavillonerne.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Danmark for Målene på Fair Festival
Danmark for Målene på Fair Festival

Tid og sted

04. sep. 2021, 11.00 – 05. sep. 2021, 15.00

Rosenholm Slot, Rosenholmvej 119, 8543 Hornslet, Danmark

Om eventet

Kom forbi Danmark for Målenes pavillon til Fair Festival på Rosenholm Slot, hvor vi står klar til netværke og skabe dialog om, hvordan vi på tværs af sektorer samarbejder om at realisere FN's 17 Verdensmål inden 2030. Der er  rig mulighed for at tage de indledende spadestik til et samarbejde, hvor vi i samarbejde får din virksomhed eller organisation til at tage ejerskab over Verdensmålene.

Søndag den 5. september fra klokken 14:30 til 15:00 kan høre Theresa Blegvads, CEO hos Danmark for Målene, deltage i en talk.

Om Fair Festival på Rosenholm Slot:

Fair Festival er for hele familien og er et samarbejde mellem Fair Festival, Syddjurs Kommune og den digitale boligplatform, myhouse.dk.

Med Rosenholm Slots historiske og idylliske rammer kan du gå på opdagelse blandt udstillere, der præsenterer dig for bæredygtige løsninger og inspirerer til en grønnere fremtid. Udstillerne repræsenterer otte forskellige fokusområder - herunder transport, boligen og elektronik.

Du kan programmet for hele weekenden her.

Timeplan


  • 30 minutter

    Talk af Theresa Blegvad

    Scenen

Del denne begivenhed

bottom of page