top of page

lør. 28. aug.

|

Verdensrummet (ved DOKK1)

Vandene mødes - Verdensmålsevent for alle

I forbindelse med Aarhus Festuge inviterer Aarhus Bibliotekerne og Danmark for Målene til Verdensmål-event. Programmet byder på udstillinger, oplæg og workshops for hele familien. Du får rig mulighed for at møde ildsjæle, der arbejder særligt med Verdensmål 14: Livet i havet.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Vandene mødes - Verdensmålsevent for alle
Vandene mødes - Verdensmålsevent for alle

Tid og sted

28. aug. 2021, 11.00 – 16.00

Verdensrummet (ved DOKK1), Hack Kampmanns Pl., Aarhus, Danmark

Om eventet

I forbindelse med Aarhus Festuge inviterer Aarhus Bibliotekerne og Danmark for Målene til Verdensmål-eventet. Programmet byder på udstillinger, oplæg og workshops, og du får rig mulighed for at møde ildsjæle, der særligt arbejder med Verdensmål 14: Livet i havet.

Du kan møde os fra Danmark for Målene, som formidler viden om FN's 17 Verdensmål, og hvordan vi bidrager til at gøre Verdensmålene til Hverdagsmål. Vi har invitereret:

  • GreenGHOST, som fortæller om iværksætteri, og hvordan de anvender regenereret nylon fra verdenshavene til at producere bæredygtigt sportstøj
  • Moonjelly, som holder oplæg klokken 13:00 om verdenshavenes betydning for al liv, og hvorfor Verdensmål 14 er essentielt for de øvrige 16 Verdensmål
  • kleen hub, som viser sit bæredygtige retursystem og byder på forfriskninger.

Derudover kan du i løbet af dagen dykke ned i Dansk-Arabisk Partnerskabsprograms medrivende portrætudstilling Arabiske Drømme, og klokken 15:00 kommer den flydende og transportable teaterforestilling Vandene mødes forbi.

Du kan se flere aktiviteter her for dagen her. Det er gratis at deltage, og arrangementet er for alle. Vi ses til en lærerig dag!

Del denne begivenhed

bottom of page