HOLDET BAG DANMARK FOR MÅLENE 

Vi har glæden af at stå bag Danmark for Målene. Aktørerne bag Danmark for Målene 2019 er Verdens Bedste Nyheder, Globalt Focus og Global Public. Koncept Aarhus er logistisk leverandør. På kontoret er nedenstående. Her kan du læse om, hvem vi er og, hvilke opgaver vi hver især varetager. Tøv endelig ikke med at tage kontakt, hvis der er noget, du gerne vil have svar på, og/eller samarbejde om.  

Søren Winther Lundby

Søren har arbejdet med politik og bæredygtighed i 25 år. Det er på den baggrund, at Søren er engageret i Danmark for Målene. Søren har især ansvaret for temaerne og videreudviklingen af konceptet bag Danmark for Målene, og arbejder også meget med netværket bag projektet, herunder ikke mindst det politiske og civil samfundet. Søren er direktør i Global Public.

swl@globalpublic.one

Henrik Rud

Henrik er direktør i Koncept Aarhus, og ham, der fandt på ideen til Danmark for Målene. Henrik har 30 års erfaring fra events og underholdning og har nu set mulighederne i at knytte an til FN's verdensmål. Det er Henrik, der tager den første kontakt til byerne, og sammen med resten af holdet udvikler på konceptet for Danmark for Målene. 

henrik@konceptaarhus.dk

Theresa Blegvad

Theresa er partnerskabsdirektør i “Danmark for målene”, hvor hun hjælper med at skabe værdi og synlighed for vores sponsorer og samarbejdspartnere. Theresa har 25 års international erfaring fra erhvervslivet med fokus på mennesker og samfundsudfordringer. Det er Theresa, der skaber en dynamisk platform for at virksomheder lykkes med omsætning af verdensmålene til forretningen og organisationen - og skaber resultater og effekt - også mellem den årlige “Danmark for Målene Tour”.

tblegvad@igniting.dk

Rasmus Fabian

Rasmus arbejder for Koncept Aarhus og er ansvarlig for logistik, tourplaner, medarbejdere på landevejene m.m. Rasmus har mange års erfaring med afvikling af alverdens forskellige arrangementer og har tidligere arbejdet som bl.a. DJ, konferencier og manager inden han kom til Koncept Aarhus, hvor han er projektleder og driver flere af vores store projekter.

rasmus@konceptaarhus.dk

Bettina Andersen

Bettina arbejder for Koncept Aarhus som firmaets blæksprutte. Bettina har 30 års erfaring i afvikling af events og konferencer.

kontor@konceptaarhus.dk

Lene Rud

Lene varetager den administrative og økonomiske ledelse i Koncept Aarhus og Danmark for Målene.

lene@konceptaarhus.dk

Please reload

Logo Danmark for Målene om FN's 17 verdensmål

KONTAKTINFO

Global Public

J.P. Larsens vej 18

8220 Brabrand

 

INFORMATION

SOME

Besøg os på de sociale medier

  • Istagramikon
  • Facebook Social Ikon
  • LinkedIn Social Ikon

© 2018 by Danmark for Målene with Wix.com