VERDENSMÅLSDAGE I BYERNE

Verdensmålsdagene fungerer som et samlingspunkt for de lokale, hvor virksomheder, organisationer og byens ildsjæle er samlet for at udbrede kendskabet til FN’s 17 Verdensmål - og dermed understøtte og fremme den bæredygtige udvikling i lokalsamfundene.

 

Under Verdensmålsdagen afholdes forskellige Verdensmålsaktiviteter, -indslag og -oplæg, som faciliteres af aktører fra både den private og offentlige sektor og fra forskellige brancher. Herigennem er målet at sikre bred og dybtgående viden om, hvordan Verdensmålene indtænkes og implementeres i virksomheder, organisationer og hverdagen derhjemme.

Som et eksempel kan du se programmet for vores ReOpening i Aarhus 4. juni 2021 her.

På kortet neden for kan du ved at klikke på Verdensmål-ikonet se de kommuner og byer, som Danmark for Målene har et samarbejde med i 2021. Vi opdaterer løbende kortet med nye byer samt detaljer og program for de enkelte Verdensmålsdage.

Region Nordjylland

Hjørring Kommune

REOPENING I AARHUS 2021

Efter at have været sat på standby med vores events i 2020 kunne vi endelig den 4. juni 2021 invitere til ReOpening på Bispetorv i Aarhus, som blev afholdt i forbindelse med Aarhus Citys Verdensbilleder og præmiere på fotoudstillingen #AarhusSelfies.

Sammen med vores partnere formåede vi at stable et program på benene, som fra klokken 10:00 til 20:00 bød på oplæg om bæredygtighed inden for idrætsområdet over diversitet i ledelser og bestyrelser til upcycling i forsyningskæden. Hele dagen havde gæsterne på torvet mulighed for at besøge partnerstande og prøve el-biler. Derudover stod SeierFitness for VerdensmålFitness.

Du kan se ReOpening-programmet her og bladre i billederne nedenfor for at få et indblik i, hvordan en Verdensmålsdag kan se ud.