KOMMENDE ARRANGEMENTER

 • Aktørmøde i Hjørring
  Aktørmøde i Hjørring
  Thirup Park/Park Vendia
  25. jun. 15.00 – 17.00
  Thirup Park/Park Vendia, Børge Christensens Vej 4, 9800 Hjørring, Danmark
  I samarbejde med Danmark for Målene inviterer Hjørring Kommune til Aktørmøde, som fungerer som forberedelse og inspiration til afviklingen af Verdensmålsdagen fredag 20. august 2021.
 • Kolding Verdensmålsdag
  Kolding Verdensmålsdag
  City Kolding
  26. jun. 10.00 – 15.00
  City Kolding, 6000 Kolding, Danmark
  City Kolding inviterer på en levende og lærerig med fokus på bæredygtigt forbrug. Du kan besøge +30 stande og få et indblik i, hvordan lokale virksomheder og andre aktører i Kolding arbejder for en bæredygtig hverdag. NB: Danmark for Målene er ikke arrangør, men er med som deltager.
 • Aktørmøde i Næstved
  Aktørmøde i Næstved
  Ressorucecity Næstved
  28. jun. 14.00 – 17.00
  Ressorucecity Næstved, Maglemølle 28, 4700 Næstved, Danmark
  I samarbejde med Danmark for Målene inviterer Næstved Kommune til Aktørmøde, som fungerer som forberedelse og inspiration til afviklingen af Verdensmålsdagen 1. oktober 2021.
 • Verdensmålsdag i Odder
  Verdensmålsdag i Odder
  Torvet Odder
  13. aug. 10.00
  Torvet Odder, Torvet, 8300 Odder, Danmark
  I samarbejde med os inviterer Odder Kommune til Verdensmålsdag. Til arrangementet får borgere, politikere og erhvervsfolk indblik i og viden om FN's 17 Verdensmål gennem forskellige oplæg og stande. Der bliver rig mulighed for at netværke og hente inspiration til en bæredygtig verden!
 • Verdensmålsdag i Hjørring
  Verdensmålsdag i Hjørring
  Hjørring
  20. aug. 09.00
  Hjørring, Thomas Morilds Vej 11, 9800 Hjørring, Danmark
  I samarbejde med os inviterer Hjørring Kommune til Verdensmålsdag. Til arrangementet får borgere, politikere og erhvervsfolk indblik i og viden om FN's 17 Verdensmål gennem forskellige oplæg og stande. Der bliver rig mulighed for at netværke og hente inspiration til en bæredygtig verden!
 • Verdensmålsdag i Ballerup
  Verdensmålsdag i Ballerup
  Ballerup
  20. aug. 10.00 – 18.00
  Ballerup, Banegårdspladsen, 2750 Ballerup, Danmark
  I samarbejde med os inviterer Ballerup Kommune til Verdensmålsdag. Til arrangementet får borgere, politikere og erhvervsfolk indblik i og viden om FN's 17 Verdensmål gennem forskellige oplæg og stande. Der bliver rig mulighed for at netværke og hente inspiration til en bæredygtig verden!
 • Aktørmøde i Holstebro
  Aktørmøde i Holstebro
  Holstebro
  23. aug. 15.00 – 18.00
  Holstebro, 7500 Holstebro, Danmark
  I samarbejde med Danmark for Målene inviterer Holstebro Kommune til Aktørmøde, som fungerer som forberedelse og inspiration til afviklingen af Verdensmålsdagen.
 • Aktørmøde i Struer
  Aktørmøde i Struer
  Folkets Hus
  23. aug. 15.00 – 17.30
  Folkets Hus, Tegltorvet 2, 7600 Struer, Danmark
  I samarbejde med Danmark for Målene inviterer Struer Kommune til Aktørmøde, som fungerer som forberedelse og inspiration til afviklingen af Verdensmålsdagen fredag den 1. september 2021.
 • Verdensmålsdag i Horsens
  Verdensmålsdag i Horsens
  Horsens
  27. aug. 10.00 – 18.00
  Horsens, Torvet, 8700 Horsens, Danmark
  I samarbejde med os inviterer Horsens Kommune og City Horsens til Verdensmålsdag. Her får borgere, politikere og erhvervsfolk indblik i og viden om FN's 17 Verdensmål gennem forskellige oplæg og stande. Der bliver rig mulighed for at netværke og hente inspiration til en bæredygtig verden!
 • Verdensmålsdag i Randers
  Verdensmålsdag i Randers
  Randers
  28. aug. 10.00
  Randers, Randers C, 8900 Randers, Danmark
  I samarbejde med os inviterer Randers Kommune til Verdensmålsdag. Til arrangementet får borgere, politikere og erhvervsfolk indblik i og viden om FN's 17 Verdensmål gennem forskellige oplæg og stande. Der bliver rig mulighed for at netværke og hente inspiration til en bæredygtig verden!
 • Verdensmålsdag i Middelfart
  Verdensmålsdag i Middelfart
  Middelfart
  02. sep. 10.00 – 19.00
  Middelfart, Havnegade, 5500 Middelfart, Danmark
  I samarbejde med os inviterer Middelfart Kommune til Verdensmålsdag. Til arrangementet får borgere, politikere og erhvervsfolk indblik i og viden om FN's 17 Verdensmål gennem forskellige oplæg og stande. Der bliver rig mulighed for at netværke og hente inspiration til en bæredygtig verden!
 • Verdensmålsdag i Aabenraa
  Verdensmålsdag i Aabenraa
  Aabenraa
  03. sep. 10.00 CEST
  Aabenraa, Aabenraa, Danmark
  I samarbejde med os inviterer Aabenraa Kommune til Verdensmålsdag. Til arrangementet får borgere, politikere og erhvervsfolk indblik i og viden om FN's 17 Verdensmål gennem forskellige oplæg og stande. Der bliver rig mulighed for at netværke og hente inspiration til en bæredygtig verden!
 • Verdensmålsdag i Furesø/Værløse
  Verdensmålsdag i Furesø/Værløse
  Værløse
  09. sep. 10.00
  Værløse, 3500 Værløse, Danmark
  I samarbejde med os inviterer Furesø Kommune til Verdensmålsdag. Til arrangementet får borgere, politikere og erhvervsfolk indblik i og viden om FN's 17 Verdensmål gennem forskellige oplæg og stande. Der bliver rig mulighed for at netværke og hente inspiration til en bæredygtig verden!
 • Verdensmålsdag i Hillerød
  Verdensmålsdag i Hillerød
  Hillerød
  10. sep. 10.00 – 17.00
  Hillerød, Torvet, 3400 Hillerød, Danmark
  I samarbejde med os inviterer Hillerød Kommune til Verdensmålsdag. Til arrangementet får borgere, politikere og erhvervsfolk indblik i og viden om FN's 17 Verdensmål gennem forskellige oplæg og stande. Der bliver rig mulighed for at netværke og hente inspiration til en bæredygtig verden!
 • Verdensmålsdag i Viborg
  Verdensmålsdag i Viborg
  Viborg
  14. sep. 10.00
  Viborg, 8800 Viborg, Danmark
  I samarbejde med os inviterer Viborg Kommune til Verdensmålsdag. Til arrangementet får borgere, politikere og erhvervsfolk indblik i og viden om FN's 17 Verdensmål gennem forskellige oplæg og stande. Der bliver rig mulighed for at netværke og hente inspiration til en bæredygtig verden!
 • Verdensmålsdag i Høje-Taastrup
  Verdensmålsdag i Høje-Taastrup
  Taastrup
  17. sep. 10.00
  Taastrup, Taastrup Hovedgade, 2630 Taastrup, Danmark
  I samarbejde med os inviterer Høje-Taastrup Kommune til Verdensmålsdag. Til arrangementet får borgere, politikere og erhvervsfolk indblik i og viden om FN's 17 Verdensmål gennem forskellige oplæg og stande. Der bliver rig mulighed for at netværke og hente inspiration til en bæredygtig verden!
 • Verdensmålsdag i Lyngby-Taarbæk
  Verdensmålsdag i Lyngby-Taarbæk
  Kongens Lyngby
  18. sep. 10.00
  Kongens Lyngby, Lyngby Hovedgade 4, 2800 Kongens Lyngby
  I samarbejde med os inviterer Høje-Taastrup Kommune til Verdensmålsdag. Til arrangementet får borgere, politikere og erhvervsfolk indblik i og viden om FN's 17 Verdensmål gennem forskellige oplæg og stande. Der bliver rig mulighed for at netværke og hente inspiration til en bæredygtig verden!
 • Verdensmålsdag i Ishøj
  Verdensmålsdag i Ishøj
  Ishøj Store Torv
  22. sep. 10.00 – 18.00
  Ishøj Store Torv, Ishøj Store Torv 16, 2635 Ishøj, Danmark
  I samarbejde med os inviterer Ishøj Kommune til Verdensmålsdag. Til arrangementet får borgere, politikere og erhvervsfolk indblik i og viden om FN's 17 Verdensmål gennem forskellige oplæg og stande. Der bliver rig mulighed for at netværke og hente inspiration til en bæredygtig verden!