HOLDET BAG DANMARK FOR MÅLENE 

Vi har glæden af at stå bag Danmark for Målene. Hovedaktøren bag Danmark for Målene er Global Public. Her kan du læse om, hvem vi er og, hvilke opgaver vi hver især varetager. Tøv endelig ikke med at tage kontakt, hvis der er noget, du gerne vil have svar på, og/eller samarbejde om. 

Søren Winther Lundby

Søren har arbejdet med politik og bæredygtighed i 25 år. Det er på den baggrund, at Søren er engageret i Danmark for Målene. Søren har især ansvaret for temaerne og videreudviklingen af konceptet bag Danmark for Målene, og arbejder også meget med netværket bag projektet, herunder ikke mindst det politiske og civilsamfundet. Søren er direktør i Global Public, som er hovedorganisationen bag Danmark for Målene.

swl@globalpublic.one

Henrik Rud

Henrik fandt på ideen til Danmark for Målene og har i samarbejde med Søren fået projektet stablet på benene. Henrik har 30 års erfaring fra events og underholdning og har nu set mulighederne i at knytte an til FN's verdensmål. Det er Henrik, der tager den første kontakt til byerne, og sammen med resten af holdet udvikler på konceptet for Danmark for Målene. 

hr@danmarkformaalene.dk

Theresa Blegvad

Theresa er partnerskabsdirektør i Danmark for Målene, hvor hun hjælper med at skabe værdi og synlighed for vores sponsorer og samarbejdspartnere. Theresa har 25 års international erfaring fra erhvervslivet med fokus på mennesker og samfundsudfordringer. Det er Theresa, der skaber en dynamisk platform for, at virksomheder lykkes med omsætning af verdensmålene til forretningen og organisationen - og skaber resultater og effekt - også mellem den årlige Danmark for Målene Tour.

tb@danmarkformaalene.dk

Bettina Andersen

Bettina er projektleder på Danmark for Målene. Hun har mange års erfaring med eventkoordinering fra bl. Climate Planet, Messe C. og Dansk Underholdnings Produktion. Bettina har overblikket og bevarer roen, når der er mange bolde i luften.

ba@danmarkformaalene.dk

Rasmus Fabian

Rasmus er projektleder på Danmark for Målene. Hans erfaringer kommer fra en lang fortid i musik og eventbranchen, hvor han både har varetaget turneplanlægning i ind- og udland, samt været produktionmanager til større koncerter og festivaler.

rf@danmarkformaalene.dk

Please reload

Logo Danmark for Målene om FN's 17 verdensmål

KONTAKTINFO

Global Public

J.P. Larsens vej 18

8220 Brabrand

 

INFORMATION

SOME

Besøg os på de sociale medier

  • Istagramikon
  • Facebook Social Ikon
  • LinkedIn Social Ikon

© 2018 by Danmark for Målene with Wix.com