top of page

NATUR OG GRØN OMLÆGNING

Klimaforandringerne er en realitet. Vi kan ikke stoppe dem fuldstændig, men vi kan i fællesskab gøre en indsats for at bremse dem.

Verdensmål 13 handler dels om, at vi skal bremse klimaforandringerne og dels om, at vi skal styrke vores modstandskraft mod de forandringer, der ikke længere kan undgås.

Lokalt kan vi bidrage til at løse et globalt problem ved at NEDBRINGE VORES CO2-UDSLIP. ”Mange bække små gør en stor å” og alle små tiltag tæller.

 

Vi kan desuden hjælpe ved at BESKYTTE NATUREN omkring os. Naturen er nemlig på et utal af måder en vigtig faktor i forhold til CO2-regnskabet. Som et eksempel OPTAGER OG LAGRER TRÆER ENORME MÆNGDER CO2 fra atmosfæren. Derfor kan det få stor betydning, hvis vi gør noget så enkelt, som at PLANTE NOGLE FLERE TRÆER i vores haver, i parkerne i byen og i skovområder.

 

Da temaet om NATUR OG GRØN OMLÆGNING var Danmark rundt blev der sat fokus på, hvordan vi som borgere kan være med til at BREMSE KLIMAFORANDRINGERNE. Der var her et særligt fokus på naturens afgørende rolle i denne kamp.

icons-rgb-2016-13.png
icons-rgb-2016-07.png
icons-rgb-2016-11.png
GGT temaikoner_Træ grøn.png

MØD JESPER THEILGAARD ELLER MIKAEL JARNVIG 

Mikael Jarnvig og Jesper Theilgaard er begge danske meteorologer, foredragsholdere og klimaeksperter. Uanset om det er Mikael eller Jesper der kommer til din by, vil du opleve et spændende oplæg om klimaforandringerne.

Jesper Theilgaard_square.jpg
Mikael Jarnvig_square.jpg

TEMADAGENS PARTNERE:

DRS_logo_cmyk (002).jpg
Orsted.png
OBTON_grønlogo_rgb.png
Nordea Invest.png
csm_BKI_kaffe_sverige_logo_789796a60a.pn
IVECO.jpg
sodemann.png
bottom of page