top of page

SEKS TEMAER KOM RUNDT I DANMARK

I 2019 turnerede vi Danmark rundt med Verdensmålene, hvor vi kombinerede flere mål under temaoverskrifter. Det blev til seks temaer, som vi særligt fokuserede på i 2019.

 

Til hver temaoverskrift knyttede vi en række aktiviteter, og vi hjælp af kendte personligheder til at udbrede budskaberne om vores temaer.

 

icons-rgb-2016-03.png

SUNDHED FOR ALLE + JESPER SKIBBY

Da temaet var MÅL 3 og SUNDHED handlede det blandt andet om CYKLEN og om andre SUNDE VANER, som er gode for dig, for din by, for miljøet og for verden. Det handlede om SUND LIVSSTIL, SUNDT FAMILIELIV, SUNDE MILJØER, SUNDE BYER - kort sagt: SUNDHED FOR ALLE.

Jesper_Skibby_square.jpg
icons-rgb-2016-12.png

GENBRUG OG CIRKULÆR ØKONOMI + LISE VANDBORG

Da temaet var MÅL 12 og GENBRUG OG CIRKULÆR ØKONOMI handlede det blandt andet om, hvor stor en FORSKEL, det har, når vi GENBRUGER ting, SORTERER vores affald og lader RÅSTOFFER KØRE I RING.

Lise Vandborg_square.jpg
icons-rgb-2016-02.png

FØDEVARER I BALANCE + ANNE HJERNØE

Da temaet FØDEVARER var i centrum, handlede det om, hvordan vi kan være med til at gøre en forskel for vores egen SUNDHED og for en BÆREDYGTIG FREMTID ved at tænke lidt mere over vores madvaner.

Anne_Hjarnø.jpg
icons-rgb-2016-12.png

EMBALLAGE SOM RESSOURCE + KATRINE BILLE

Temaet om EMBALLAGE SOM RESSOURCE havde to ben. Ét ben om TILSTANDEN I VERDENSHAVENE og ét ben om AFFALD SOM RESSOURCE, AFFALDSSORTERING og INNOVATION I EMBALLAGEINDUSTRIEN.

Katrine Bille_square.jpg
icons-rgb-2016-07.png

ENERGI I BY OG BOLIG + SØREN DAHL 

Da temaet var ENERGI I BY OG BOLIG kom det i særdeleshed til at handle om GODE IDÉER TIL ENERGIBESPARELSER I HJEMMET, PÅ FARTEN og I BYEN.

Søren_Dahl_square.jpg
icons-rgb-2016-13.png

NATUR OG GRØN OMLÆGNING

+ JESPER THEILGAARD / MIKAEL JARNVIG

Da temaet om NATUR OG GRØN OMLÆGNING var Danmark rundt, blev der sat fokus på, hvordan vi som borgere kan være med til at BREMSE KLIMAFORANDRINGERNE.

Jesper Theilgaard_square.jpg
Mikael Jarnvig_square.jpg
bottom of page