6 TEMAER KOMMER DANMARK RUNDT 

I 2019 turnerede vi Danmark rundt med de nedenstående seks temaer indeholdende en masse aktiviteter. Ud af de 17 Verdensmål havde vi udvalgt en række Verdensmål, som vi satte særligt fokus på i år, og som vi kombinerede med en helt konkret temaoverskrift.

icons-rgb-2016-03.png

SUNDHED FOR ALLE + JESPER SKIBBY

Da temaet var MÅL 3 og SUNDHED handlede det bl.a. om CYKLEN og om andre SUNDE VANER, som er gode for dig, for din by, for miljøet og for verden. Det handlede derfor om SUND LIVSSTIL, SUNDT FAMILIELIV, SUNDE MILJØER, SUNDE BYER - kort sagt: SUNDHED FOR ALLE.

icons-rgb-2016-12.png

GENBRUG OG CIRKULÆR ØKONOMI + LISE VANDBORG

Da temaet var MÅL 12 og GENBRUG OG CIRKULÆR ØKONOMI handlede det bl.a. om, hvor stor en FORSKEL det gør, når vi GENBRUGER ting, SORTERER vores affald og lader RÅSTOFFER KØRE I RING

icons-rgb-2016-02.png

FØDEVARER I BALANCE + ANNE HJERNØE

Da temaet FØDEVARER var i centrum, handlede det om, hvordan vi kan være med til at gøre en forskel for vores egen SUNDHED og for en BÆREDYGTIG FREMTID ved at tænke lidt mere over vores madvaner.

icons-rgb-2016-12.png

EMBALLAGE SOM RESSOURCE + KATRINE BILLE

Temaet om EMBALLAGE SOM RESSOURCE havde to ben - ét ben omkring TILSTANDEN I VERDENSHAVENE og ét ben omkring AFFALD SOM RESSOURCE, AFFALDSSORTERING og INNOVATION I EMBALLAGEINDUSTRIEN.

icons-rgb-2016-07.png

ENERGI I BY OG BOLIG + SØREN DAHL 

Da temaet var ENERGI I BY OG BOLIG kom det i særdeleshed til at handle om GODE IDÉER TIL ENERGIBESPARELSER I HJEMMET, PÅ FARTEN og I BYEN.

icons-rgb-2016-13.png

NATUR OG GRØN OMLÆGNING

+ JESPER THEILGAARD / MIKAEL JARNVIG

Da temaet om NATUR OG GRØN OMLÆGNING var Danmark rundt blev der sat fokus på, hvordan vi som borgere kan være med til at BREMSE KLIMAFORANDRINGERNE.

Logo Danmark for Målene om FN's 17 verdensmål

KONTAKTINFO

Global Public

J.P. Larsens vej 18

8220 Brabrand

 

INFORMATION

SOME

Besøg os på de sociale medier

  • Istagramikon
  • Facebook Social Ikon
  • LinkedIn Social Ikon

© 2018 by Danmark for Målene with Wix.com